Westkust

ZUID-AFRIKA

Cederberg

Kaapstad

Paternoster

Gouden akkers, prachtige stranden en ruige rotsen verwelkomen je in de kustdorpjes in de Westkust van Zuid-Afrika. Geniet hier van prachtige wandelingen en magische zonsondergangen. Kom de vriendelijke, gezellige en rustige sfeer opsnuiven en laat je overweldigen door de natuur in het Westcoast National Park, in het Fossil Park of de ruige omgeving van Cederberg.

Reisprogramma dag per dag

Inbegrepen maaltijden: O = ontbijt, L = lunch, D = diner

Dag 1 – start in Kaapstad  

Na aankomst wagen oppikken in de luchthaven van Kaapstad. Rit van ongeveer twee uurtjes langs de Atlantische Oceaan via het Westcoast National Park naar Paternoster. Paternoster is een van de oudste vissersdorpjes van de westkust. Overnacthing in Farr Out Guest House.

Dag 2 – Paternoster   O

Maak een uitstap naar het Westcoast National Park. Er zijn verschillende wandelroutes en je kan ook mountainbiken. Onderweg kan je verschillende dieren spotten, zoals springbok, zebra’s, schildpadden, schorpioenen en als je geluk hebt slangen. Of leef je uit tijdens verschillende watersporten zoals zee kajakken, kite surfen of maak een boottochtje naar de walvissen. Tussen juli en oktober moet je echt een bezoekje brengen aan het Columbine Nature Reserve met zijn prachtige bloemenbedden. Overnachting in Farr Out Guest House.

Dag 3 – Kagga Kamma   O L D

Rit naar Kagga Kamma Nature Reserve gelegen in de Cederberg Bergen. Geniet van de schoonheid van Cederberg op je eigen manier: wandel in de bergen, klim over de grote boulders, zwem in heldere bergmeertjes, ontdek de prachtige rotskunst van de bosjesmannen, spot tal van verschillende vogelsoorten of ontspan in dit pure paradijs. Cederberg heeft een uitzonderlijke en uitgebreide diversiteit in planten, bloemen en bomen. In deze regio wordt ook de gekende rooibos thee geteeld. Overnachting in Kagga Kamma.

Dag 4 – retour naar Kaapstad   O

Na het ontbijt een lange terugrit naar de luchthaven van Kaapstad. Reken zeker op vier uur voor de rit.

  • Facebook

TEL: +323 411 25 07

Diamantstraat 8 bus 275 2200 Herentals