Windhoek to Vic Falls Elephant Track

Heel uitzonderlijk, indien slechts een paar deelnemers, is er maar één gids met een minibus.

De voertuigen

De voertuigen zijn speciaal ontworpen voor 12 deelnemers (in 95% van de vertrekken is het met een truck, de overige 5% met een Mercedes Sprinter minibus): ruime zetels, extra grote ramen, keukentje, luifel voor de regen of de felle zon omdat je outdoor leeft, livingstone stoeltjes… Heel informele toestanden, maar wel uiterst professioneel georganiseerd. Je steekt een handje toe bij het bereiden van de maaltijden in open lucht.

De overnachtingen
Je slaapt in echte eenpersoonsbedden in een tweepersoonskamer, bedlinnen is ter plaatse aanwezig. De accommodatie is een mix van 3 en 4 sterren rustic hutjes, chalets
, comfort-verblijven in guesthouses en lodges met private douche/wc. De accommodaties zijn gekozen voor hun comfort in combinatie met de mooie locatie. In Etosha slapen we in het park. In Namib slapen we in een lodge aan de rand van het park.

Activiteiten en inkomgelden
Alle vermelde activiteiten en inkomgelden zijn inbegrepen. Af en toe zijn er facultatieve activiteiten mogelijk. Deze zijn ter plaatse te betalen.

De maaltijden

Er is 14x ontbijt, 5x lunch en 8x diner inbegrepen. Allen voorzien door de lodge. De lunch, indien inbegrepen, zal een picknick lunch zijn. Indien er maaltijden niet zijn inbegrepen, zijn er voldoende mogelijkheden.

 

Gidsen

Er zijn telkens twee Engelstalige gidsen, een garantie voor échte persoonlijke begeleiding.