VLUCHTEN

Naar Zuid-Afrika vliegen is een heel eind. Reken op zo’n 11 uur vliegen. Gelukkig is er geen tijdverschil (of 1 uur).

We zoeken voor jou graag vluchten. Deze vluchten dienen onmiddellijk te worden betaald (binnen de 3 dagen). Annulatiekosten zijn vanaf dan 100%. Je koopt bijgevolg eerst de vliegtickets aan en pas dan start je met de samenstelling van de reis. Heb je zelf reeds vluchten geboekt? Dat is uiteraard geen enkel probleem.

 

Ook de binnenlandse en regionale vluchten kunnen we voor jou reserveren.

Je hebt de keuze voor een nachtvlucht of een dagvlucht. Met KLM vlieg je steeds heen overdag en kom je ’s avonds laat aan in Johannesburg of Kaapstad. Op het einde van de reis, vlieg je terug naar huis tijdens de nacht. Je kan vertrekken vanuit Amsterdam of Brussel (met de trein of het vliegtuig).

Met Air France spoor je met de TGV in eerste klasse vanuit het station Brussel-Zuid naar Parijs, daarna nachtvlucht naar Zuid-Afrika.

Ook Turkish Airlines, British Airways, Etihad Airways, Emirates en Lufthansa vliegen naar Zuid-Afrika (telkens met 1 tussenstop). De volwaardige lijnvluchten in de deze vliegtuigen zijn absoluut niet te vergelijken met de ‘Sardiencharters’ naar de zon.

 

Business vliegen op lange afstand is een zaligheid: meestal flatbeds waar je echt languit kan liggen, pure luxe en verwennerij, die reeds begint tijdens de wachttijd in de business lounge. Het prijskaartje loopt al gauw op tot 3 à 5 keer de normale prijs.

Wil je graag weten welke zitplaatsen de beste zijn in het vliegtuig? Klik even op                                      met seatplannen van alle vliegtuigen en luchtvaartmaatschappijen.