VLUCHTEN

Reken op zo’n 11 uur vliegen (vanuit Frankfurt) om naar Namibië te vliegen. Gelukkig heb je geen last van een jetlag (maximum 1 uur tijdsverschil).

We kunnen nachtvluchten reserveren voor jou met Air Namibia, KLM of Ethiopian Airlines.

Air Namibia heeft rechtstreekse nachtvluchten van Frankfurt naar Windhoek. Je kan naar Frankfurt sporen met de hogesnelheidstrein of met het vliegtuig vertrekken vanuit Brussel.

Vanuit Amsterdam is er ook een rechtstreekse vlucht met KLM naar Windhoek, Ethiopian Airlines vliegt via Addis Abeba.  Ethiopian Airlines is nogal flexibel, het is dus best mogelijk dat het vliegtuig nog een extra stop inlast in Parijs of Wenen.

Heb je zelf reeds vluchten geboekt? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Ook de binnenlandse en regionale vluchten kunnen we voor jou reserveren. Deze vluchten dienen binnen de 3 werkdagen betaald te worden aan de luchtvaartmaatschappij.

De volwaardige lijnvluchten in deze vliegtuigen zijn absoluut niet te vergelijken met de ‘Sardiencharters’ naar de zon. Business vliegen op lange afstand is een zaligheid: meestal flatbeds waar je echt languit kan liggen, pure luxe en verwennerij, die reeds begint tijdens de wachttijd in de business lounge. Het prijskaartje loopt al gauw op tot 3 à 5 keer de normale prijs.

Wil je graag weten welke zitplaatsen de beste zijn in het vliegtuig? Klik even op                                      met seatplannen van alle vliegtuigen en luchtvaartmaatschappijen.