TEAM

Kris.jpg

Kris is reeds meer dan 20 jaar actief in de reiswereld. Ze heeft bovendien 4 jaar in Gordon’s Bay nabij Kaapstad gewoond en heeft het land KRIS-kras doorkruist.
Voor avontuurlijke truckreizen, honeymooners en gezinnen kan ze een heerlijke mengelmoes samenstellen. Sinds 2002 heeft ze al heel wat groepen in Zuid-Afrika en Namibië gegidst en praat ondertussen een aardig mondje Afrikaans. Haar optimisme en enthousiasme over Afrika werken aanstekelijk.

 

Maak een afspraak bij Kris.

Marc is onze senior consultant. Als stichter van het onafhankelijke Zuid-Afrika Reiscenter zo’n 30 jaar geleden, heeft hij de fakkel doorgegeven aan dochter Kris in 2016. Na 30 jaar, vertelt hij nog steeds vol enthousiasme en passie over het mooie en veelzijdige Zuid-Afrika op de vakantiebeurzen. Hij puzzelt graag samen met jou een reis uit naar Zuid-Afrika of Namibië 's avonds op kantoor: de landkaarten openleggen, je reiswensen toetsen en mee invullen voor een kant-en-klaar reisvoorstel. De laatste tijd gaat  hij zelfs bij reizigers thuis.

Maak een afspraak bij Marc.

Bo.jpeg

Bo vervolledigt ons kleine maar slagkrachtige team als stagiaire uit de bachelor-opleiding Toerisme en Recreatiemanagement. Ze voelt zich als een vis in het water binnen de toeristische sector. Intussen is het reizen van interesse naar passie uitgegroeid. Uiteraard gaat ze zoals elke twintiger graag eens op stap met vrienden. Zuid-Afrika, Namibië en het continent Afrika in zijn geheel hebben haar altijd al gefascineerd. Haar droom is dan ook om deze wereld en deze magnifieke plaatsen op een dag zelf te mogen ontdekken en ervaren. Het leven lacht haar toe, want ze is volop bezig om van haar geliefkoosde hobby - reizen - haar job te maken. Yebo, Yes We Can! 
(Yebo in Zulu voor 'ja').