TEAM

Kris is een dertiger en reeds meer dan 15 jaar actief in de reiswereld. Ze heeft bovendien 4 jaar in Gordon’s Bay nabij Kaapstad gewoond en heeft het land KRIS-kras doorkruist.
Voor avontuurlijke truckreizen, honeymooners en gezinnen kan ze een heerlijke mengelmoes samenstellen. Sinds 2002 heeft ze al heel wat groepen in Zuid-Afrika en Namibië gegidst en praat ondertussen een aardig mondje Afrikaans. Haar optimisme en enthousiasme over Afrika werken aanstekelijk. kris@zuidafrika.com

Marc is onze senior consultant. Als stichter van het onafhankelijke Zuid-Afrika Reiscenter zo’n 25 jaar geleden, heeft hij de fakkel doorgegeven aan dochter Kris in 2016. Na 25 jaar, vertelt hij nog steeds vol enthousiasme en passie over het mooie en veelzijdige Zuid-Afrika op de vakantiebeurzen. Hij puzzelt graag samen met jou een reis uit naar Zuid-Afrika of Namibië 's avonds op kantoor: de landkaarten openleggen, je reiswensen toetsen en mee invullen voor een kant-en-klaar reisvoorstel. De laatste tijd gaat  hij zelfs bij reizigers thuis.

marc@zuidafrika.com

  • Facebook

TEL: +323 411 25 07

Diamantstraat 8 bus 275 2200 Herentals