Rainbow Route

Heel uitzonderlijk, indien slechts een paar deelnemers, is er maar 1 gids met een minibus.

De voertuigen

De voertuigen zijn speciaal ontworpen voor 12 deelnemers (in 95% van de vertrekken is het met een truck, de overige 5% met een Mercedez Sprinter minibus): ruime zetels, extra grote ramen, keukentje, luifel voor de regen of de felle zon omdat je outdoor leeft, livingstone stoeltjes… Heel informele toestanden, maar wel uiterst professioneel georganiseerd. Je steekt een handje toe bij het bereiden van de maaltijden in open lucht.

De overnachtingen
Je slaapt in echte eenpersoonsbedden in een tweepersoonskamer, bedlinnen is ter plaatse aanwezig. Je hoeft dus geen slaapzak mee te brengen. De accommodatie is een mix van rustic hutjes, chalets (2 nachten gemeenschappelijk sanitair), comfort-verblijven in guesthouses en lodges met private douche/wc. 12 nachten beschik je over privaat sanitair, de overige 4 nachten over gemeenschappelijke faciliteiten.

Activiteiten en inkomgelden
Alle vermelde activiteiten en inkomgelden zijn inbegrepen. Af en toe zijn er facultatieve activiteiten mogelijk. Deze zijn ter plaatse te betalen.

De maaltijden

Alle maaltijden neem je buiten, klaargemaakt in het ingebouwd keukentje van de truck. Er is 13x ontbijt, 14x lunch en 9x diner inbegrepen. Daarvan wordt er 5x ontbijt en 3x lunch voorzien door de lodge. De overige maaltijden worden samen bereid.

 

Gidsen

Er zijn telkens twee Engelstalige gidsen, een garantie voor écht persoonlijke begeleiding.