Oudtshoorn

MEERKATSAFARI

 

's Morgens zien jullie de stokstaartjes uit hun hol komen om te genieten van de eerste zonnestralen alvorens aan de slag te gaan. Meerkats of Surigates in het Engels zijn beide benamingen voor de stokstaartjes. Ze leven graag in semi-woestijn gebied. Het is vooral leuk om te zien hoe ze komen piepen uit hun hol. Hou ook de wachter goed in de gaten. Deze staat op een hoger punt te kijken of er geen roofdieren zijn. Ondertussen geeft de gids nog meer informatie over deze interessante beestjes.​

Prijs

Prijs vanaf €40 per persoon (kind: vanaf €20) 2 tot 3 uur

CANGO CAVES TOUR

 

Kies uit de volgende twee tours: 'Heritage Tour' of 'Adventure Tour'. De tours starten op hetzelfde punt. De 'Heritage Tour' (gemakkelijk) is een wandeling door de grotten met hier en daar wat klimmen. De 'Adventure Tour' gaat nog verder. Met een ladder van ongeveer 200 treden daal je verder af naar de grote zaal. Van daaruit gaat de tour verder met hier en daar smalle tunnels om door te kruipen. Zo kom je dichter bij de uniekere stalagtieten en -mieten.​ Dit allemaal o.l.v. een professionele gids.

Prijs

Prijs vanaf €14 per persoon (max. 85kg)

CANGO CAVES ZIPLINE

 

Het is een leuke activiteit om met het gezin te doen of per twee want er zijn namelijk dubbele kabels zodat je samen naar beneden kan "vliegen". Er zijn 4 verschillende platformen met elks een eigen prachtig uitzicht over de omgeving van de Cango Caves.  Er is geen ervaring vereist en je krijgt ter plaatse het materiaal.

Prijs

Prijs vanaf €25 per persoon (kinderen vanaf 5 jaar)

STRUISVOGELBOERDERIJ

 

Oudtshoorn is gekend voor zijn vele struisvogelboerderijen. Tijdens een bezoek (rondleiding van ong. 45min) neemt je mee doorheen de hele boerderij. Het zijn verrassend interessante dieren met gekke looppas. Met wat geluk kan je ook kleintjes zien. Voor de durvers kan je de struisvogels uit je hand laten eten of wat denk je van een "nekmassage".

Prijs

Prijs vanaf €7 per persoon (kind: vanaf €4)

  • Facebook

TEL: +323 411 25 07

Diamantstraat 8 bus 275 2200 Herentals