Namibië & Botswana, Desert & Delta
campingsafari

Heel uitzonderlijk, indien slechts een paar deelnemers, is er maar één gids met een minibus.

De voertuigen

De voertuigen zijn speciaal ontworpen voor 12 deelnemers (in 95% van de vertrekken is het met een truck, de overige 5% met een Mercedes Sprinter minibus): ruime zetels, extra grote ramen, keukentje, luifel voor de regen of de felle zon omdat je outdoor leeft, livingstone stoeltjes… Heel informele toestanden, maar wel uiterst professioneel georganiseerd. Je steekt een handje toe bij het bereiden van de maaltijden in open lucht.

De overnachtingen
16 nachten slaap je op een camp site in een nationaal park of een dorpje. De faciliteiten zijn dik in orde; koude en warme douches, was-mogelijkheden en winkeltjes. Al het kampeermateriaal wordt voorzien, uitgezonderd je slaapzak en kussen. Twee nachten kamperen we wild in Okavango. De crew voorziet een zelfgemaakte douche en wc. De twee nachten in Swakopmund is in een lodge met twin beds en ensuite badkamer.

Activiteiten en inkomgelden
Alle vermelde activiteiten en inkomgelden zijn inbegrepen. Af en toe zijn er facultatieve activiteiten mogelijk. Deze zijn ter plaatse te betalen.

De maaltijden

Alle maaltijden neem je buiten, klaargemaakt in het ingebouwd keukentje van de truck. Er is 20x ontbijt, 17x lunch en 12x diner inbegrepen. Voor sommige maaltijden ga je met de groep naar een lokaal restaurant op eigen kosten.

 

Gidsen

Er zijn telkens twee Engelstalige gidsen, een garantie voor écht persoonlijke begeleiding.