Mozambique

White Pearl Resort

ZUID-AFRIKA

MOZAMBIQUE

Breid je je reis graag uit met een aantal dagen exclusieve luxe in een prachtig beach resort? Dan is deze uitbreiding in Mozambique een echte aanrader. De duinen van de ongerepte kusten in het zuiden van Mozambique en de omringende ongeschonden bossen zorgen voor een prachtige locatie om helemaal tot rust te komen, te snorkelen en te genieten van de hagelwitte stranden.

Reisprogramma dag per dag

Inbegrepen maaltijden:

O (Ontbijt), L (Lunch), D (Diner)

Kust Indische Oceaan
Kust Indische Oceaan

press to zoom
Pinnacle Reef Diving
Pinnacle Reef Diving

press to zoom
Ocean safari's
Ocean safari's

press to zoom
Kust Indische Oceaan
Kust Indische Oceaan

press to zoom
1/5

Dag 1 – Khosi Bay Border (L, D)

Rit naar de Khosi Bay Border – de grens tussen Zuid-Afrika en Mozambique. Vanaf daar is er een transfer naar het White Pearl Resort. Laat je hier overweldigen door de natuur en de uitzichten over de Indische Oceaan.

Overnachting in een pool suite.

Dag 2 – White Pearl Resort (O, L, D)

Geniet van alle mogelijkheden dat het resort te bieden heeft. Relax in een bubbelbad met magnifieke uitzichten over de oceaan of laat je verwennen door een van de verschillende massages. Wil je het wat actiever, dat kan! Ga duiken tussen prachtige koralen, haaien of scholen vissen of ga op oceaan safari en spot dolfijnen en walvissen. Verken te paard de omgeving en geniet van de unieke fauna en flora. Overnachting in een pool suite in White Pearl.

Dag 3 -  retour (O)

Na nog een laatste heerlijk ontbijtje verlaat je dit paradijs. Een transfer brengt jullie terug naar de grens.