Krugerpark

NIGHT GAME DRIVE (nachtsafari)

 

Nadat de zon is verdwenen, verzamelen jullie aan de receptie van jullie restcamp. Tijdens de nacht zie je andere dieren dan overdag. Een aantal mensen krijgen een spotter (een grote zaklamp) en dan kan de rit beginnen. Onderweg goed zoeken naar de twinkeling in de ogen van de dieren. Blijf wel niet te lang in hun ogen schijnen, dat is voor iedereen verblindend. Het is een zeer unieke ervaring om de nachtdieren te spotten.

Prijs

Vanaf € 15 per persoon, vanaf € 8 voor een kind.

walk bush
walk bush

press to zoom
sunrise
sunrise

press to zoom
walk bush
walk bush

press to zoom
1/2

MORNING WALK (ochtendsafari te voet)

 

Het is een apart gevoel om te voet door de bush te wandelen. In kleine groep trekken jullie voor een paar uur de natuur in op zoek naar dieren, maar vooral voor de ervaring. Voor vertrek ​krijgen jullie kort een briefing van de gids/ranger. Tijdens de wandeling leren jullie onder andere enkele tips om de sporen van dieren te herkennen, de planten die de olifanten graag eten, wat termietenheuvels zijn en nog veel meer.

Prijs

Vanaf € 35 per persoon (niet voor kinderen).

Trail Krugerpark
Trail Krugerpark

press to zoom
bushwalk
bushwalk

press to zoom
sunset
sunset

press to zoom
Trail Krugerpark
Trail Krugerpark

press to zoom
1/5

MEERDAAGSE WANDELINGEN

Wil je op een intense manier het Krugerpark ontdekken? Dan is een 4-daagse wandeltocht ideaal! Je logeert in een bush camp in comfortabele tenten, er zijn maximum 8 reizigers en 2 gidsen. Wakker worden in de Afrikaanse bush met het getsjirp van vogeltjes, ge-oehoe van uilen en getrompetter van olifanten heeft wel iets.

De gidsen nemen je bij zonsopgang mee voor een wandeling in het Krugerpark van zo’n 5 uur en bij zonsondergang voor zo’n anderhalf uurtje. ‘s Avonds kan je gezellig een babbeltje doen met de andere reizigers rond het kampvuur. Vergeet je wandelschoenen en verrekijker niet! Je hebt enkel een dagrugzak nodig overdag, dus geen zware trekrugzakken. En er is geen GSM-bereik, halleluja!

Er zijn verschillende wilderness trails. Ze vertrekken uit de restcamps in het Krugerpark.

 

Tip: het bushcamp van de Napi Trail heeft als enige bushcamp ensuite badkamers.

Prijs

Prijzen afhankelijk van type tour en startdatum en plaats.

Vanaf € 420 per persoon (inbegrepen: kamperen in luxe tenten, eten en drinken, gids, alle wandelingen en drives).