Groepsreis op maat

Hoe fijn kan het zijn: afpreken met familie of vrienden om samen gezellig op wereldreis te gaan. Zelfs grote organisaties vragen ons regelmatig om een groepsreis op hun maat te organiseren.

 

De voorbije jaren realiseerden we op die manier tal van groepsprojecten à la carte in Namibië.

Hier volgen enkele voorbeelden. 

Dokters op pad

Enkele dokters, reeds behoorlijk bereisd, namen ons in de arm om een merkwaardige combinatiereis uit te stippelen. Het eerste deel reden ze zelf op de Tuinroute van Port Elizabeth naar Kaapstad. In Kaapstad verkozen ze een driedaagse privé-begeleid in het Afrikaans om zo Capetown Inside te ontdekken. Groot was hun verrassing wanneer ze bij de gids thuis een heuse braai voorgeschoteld kregen. Daarna sloten ze af met een selfdrive Namibië.

Nie Gewoon Nie privé
Een achttal deelnemers aan onze NL-begeleide rondreis Zuid-Afrika waren heel enthousiast teruggekeerd: de formule om met een heuse safaritruck het land te doorkruisen, en te slapen in kleine lodges en chaletjes was hen uitstekend bevallen. Zij staken achteraf de koppen bij elkaar en vroegen ons om dezelfde formule in Namibië te organiseren met dezelfde gids Hans, maar dan volledig privé.  En of ze genoten hebben!

 

 

Heb je zelf een reisidee  voor een groepsproject(je) naar Zuid-Afrika of Namibië? Contacteer ons, we houden van elke uitdaging!

  • Facebook

TEL: +323 411 25 07

Diamantstraat 8 bus 275 2200 Herentals