Blijf Lang in de Wijnstreek
San Gabriel Farm - Somerset Wes / Stellenbosch

De regio rond het mooie en gezellige stadje Stellenbosch nodigt uit om rustig tussen de druivelaars langere tijd te gaan logeren.
Het centrum met zijn Dorpsstraat en Kerkstraat, waar iedereen Afrikaans spreekt, bekoort menig bezoeker met zijn oude eiken, zijn aangename restaurantjes en winkels, zijn universiteit en historische gebouwen. Het dynamische toerismebureau is een must-to-do: naast uitgebreide informatie kan je er een hele reeks excursies ter plaatse boeken. Wil je graag een fietstocht door de wijnlanden maken olv. een wijnkenner? Een historische stadswandeling met uitleg? Of bij lokale mensen thuis 's gaan dineren? Uiteraard wenken ook de meer dan 100 wine estates op de wijnroute Stellenbosch-Franschoek-Paarl. Je kan bij de meeste gewoon binnenvallen om de lokale wijntjes te degusteren.

De  historische farm San Gabriel ligt ongeveer halverwege tussen Stellenbosch en Somerset West. Het kustdorp Strand met zijn - hoe kan het anders - enorme zandstranden ligt op ong. 15 km, en het pittoreske Gordons Bay met zijn jachthaventje en boardwalk op 20 km. Stellenbosch centrum is op 10 km. Kaapstad ligt op drie kwartietjes rijden.  In de enorme Somerset Mall vind je duizend-en-een artikels, van voeding tot kledij, van restaurantjes tot boekhandels... Een schitterende (lange) daguitstap: neem de slingerende kustroute vanaf Gordon's Bay naar Hermanus - volgens ons één van de mooiste scenic routes in Zuid-Afrika!.

Dé geknipte uitvalsbasis dus voor een langer rustig verblijf op het platteland tussen de glooiende wijnvelden met actie naar wens.
Je logeert in een gelijkvloerse cottage met privaat terras met tafeltje en stoelen. Er is een aparte slaapkamer. Uiteraard is de open keuken volledig ingericht. Tijdens de lokale zomer kan je een verfrissende duik nemen in het gemeenschappelijke zwembad.
De foto's hiernaast zijn een voorbeeld van één van de cottages: de inrichting kan licht verschillen. Venitta Vorster, en ook haar trouwe hond Donna zullen je vriendelijk verwelkomen.


 

Prijs per persoon (2 samenreizenden) voor 4 weken

01/02/21 - 30/09/21: 1.375 €
01/10/21 - 30/11/21: 1.485 €
01/02/22 - 31/03/22: 1.485 € 
(geen verhuur mogelijk in piekseizoen december/januari)

Inbegrepen in de prijs
-huurwagen Toyota Corolla manual of gelijkwaardig (met koffer) 28 dagen
-de volledige max. verzekering van de huurwagen: omnium
-GPS
-onbeperkte kilometers
-tweede bestuurder
-huur van de cottage voor 4 weken (28 dagen)
-verbruik water, elektriciteit en verwarming
-1 aparte slaapkamer met dubbel bed
-Volledig ingerichte keuken met oven en koelkast
-borden, tassen, glazen en bestek
-TV
-Wifi verbinding
-parkeerplaats
-bed- en badlinnen wekelijks gewisseld
-eindschoonmaak
-bijdrage Garantiefonds Reizen


Niet inbegrepen
-vluchten
-benzinekosten
-maaltijden

  • Facebook

TEL: +323 411 25 07

Diamantstraat 8 bus 275 2200 Herentals