BLIJF LANG IN ... 

De formule
Waar zouden we zelf 's een keertje voor langere tijd willen stationeren in Zuid-Afrika? Moeilijke keuzes, want na bijna dertig jaar ervaring en talloze reizen (Marc), en 4 jaar ter plaatse wonen (Kris) dienen zich vele mogelijkheden aan.
Misschien wil je eerder de zon van sunny South Africa; of ben je op zoek naar een plek om van 'thuis' te werken, maar dan wel aan de andere kant van de wereldbol?
Na felle brainstormen en nauwkeurige selectie hebben we enkele locaties geselecteerd. Voldoende comfort, netheid, een veilige ligging en omgeving zijn uiteraard een must. Living, ingerichte keuken, badkamer en aparte slaapkamer, ook een buitenterras met meubilair.... Rustig aan ter plekke genieten is één ding, maar ook leuke uitstappen en activiteiten om de pracht van Zuid-Afrika te proeven zijn belangrijk.

De formule is steeds dezelfde: een basispakket bestaat uit een verblijf in self-catering van 4 weken (28 nachten), plus 28 dagen wagenhuur, kleinere middenklasse Toyota Corolla of gelijkwaardig (met koffer). Verlengen is mogelijk per week.

Wens je een andere locatie in Zuid-Afrika dan de voorgestelde pakketjes? Stuur ons een mail en we maken een voorstel op maat op.  
-------------------------------------------------------------------------------------------

                    Blijf Lang in de Wijnstreek 
                                       Somerset Wes & Stellenbosch
                                   in een cottage op een historische farm

 

San Gabriel luchtfoto.jpg

                    Blijf Lang in Knysna - Tuinroute
                           Cottage 4* Belvidere Manor Exceptionele prijs!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Belvidere Manor cottage.jpg
BlydeR Rivier Canyon a.jpg

                                Blijf Lang in Hazyview
                     
 in een tuin-cottage van een guesthouse
                                   Panoramaroute - Krugerpark