Terug naar homepage
 
       

 

 

Dugong Beach lodge

  Parelwitte stranden   prachtige koraalriffen
  Snorkelen & duiken   Wandelen in het natuurpark

Aankomst met het bootje in Dugong Beach lodge. 

Aankomst met het bootje in Dugong Beach lodge. De lodge ligt op de Bazaruto eilanden. De kleurrijke koraalriffen in Bazaruto. Zwembad en poolbar aan zee. De parelwitte stranden van Mozambique. Het houten terras van de lodge.

Dugong Beach lodge: fly inn

Dugong Beach lodge is een kleinschalige lodge op de Bazaruto eilanden nabij Vilanculos. Het lijkt wel of je op een onbewoond eiland bent beland met ongerepte stranden en de azuurblauwe zee. Het personeel doet zijn uitereste best om je te verwennen: de kok maakt verse krab en vis klaar, de gidsen staan paraat om je te begeleiden op uitstapjes met de boot,… Zowel voor honeymooners als families is dit een leuke plek om enkele dagen tot rust te komen. Er zijn 10 chalets en 2 chalets voor families (met 2 slaapkamers).

Dag 1
We gaan van de luchthaven naar Dugong Beach lodge met een bootje. Vrije namiddag om te genieten van het zwembad, de zonsondergang aan het strand mee te maken, een boek te lezen… Overnachting in Dugong Beach lodge.

Dag 2
Vroeg uit de veren voor een prachtige zonsopgang bij het tsjilpen van de vogels. Het ideale moment om een wandeling aan het strand te maken.Er zijn heel wat leuke dingen te doen: snorkelen, duiken, windsurfen, zeilen met een catamaran, waterskiën, watertubing,... Overnachting in Dugong Beach lodge.

Dag 3
Na het ontbijt, kan je op ontdekking tijdens een oceansafari naar de dolfijnen, zeeschildpadden, walvishaaien,… Of doe je stapschoenen aan en ontdek het natuurpark Vilanculos Coastal Wildlife Sanctuary te voet met een goede map, verrekijker en radio. Overnachting in Dugong Beach lodge

Dag 4
Na het ontbijt nog even genieten van dit stukje paradijs op aarde. Transfer naar de luchthaven van Vilanculos met het bootje.

Weetjes
– Je kan best sandalen en een korte broek aandoen, want het is mogelijk dat je enkele meters door het ondiepe water moet stappen bij aankomst in de lodge.
– Er is niet altijd elektriciteit, de generator wordt ‘s nachts afgezet om energie te besparen.

Inbegrepen

- 2x transfer per boot naar de lodge H/T
- 3 overnachtingen Dugong Beach lodge
- Alle maaltijden, thee, koffie
- Activiteiten (kayakken, windsurfen, catamaran zeilen, snorkelen,...)

Niet inbegrepen

- Vluchten
- Luchthaventaksen
- Visum Mozambique
- 15 USD per persoon conservation fee natuurpark Vilanculos Coastal Wildlife Sanctuary (afgerekend bij vertrek, dit kan met VISA betaald worden)
- Activiteiten met boot (duiken, waterskiën, watertubing,…)

Contacteer ons voor prijzen via kris@zuidafrika.com of uw reisagent.


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord
  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2017 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.